Vi holder åpent hele sommer. Sommeråpningstider starter fra 22. juni til og med 9. august. I denne perioden får du sommerlånetid på alle dine lån på biblioteket. Gjelder ikke DVD-er, materiell bestilt fra andre bibliotek, eller der vi har ventelister. Alt annet kan du låne helt til 24. august.

Vi ønsker alle våre brukere en riktig god sommer!

Tirsdag11.00 – 15.00
Onsdag11.00 – 16.00
Torsdag 11.00 – 15.00

STENGT mellom 10. – 16. august. Vanlige åpningstider fra 17. august.

Smitteverntiltak:

• Er du syk? Ber vi deg om å bli hjemme.
  • ALLE må bruke hånddesinfeksjon ved inngangen. Husk også god hoste- og nysehygiene.
  • Hold minimum 1-meters avstand til personalet og andre brukere inne i biblioteket.
  • Ber deg om å ha kort oppholdstid inne i lokalene. Forsøk å ikke ta på materiale unødvendig. Hent lesestoff, og benytt gjerne det gode været og sitteplasser utenfor biblioteket.
  • Lånte bøker leveres inn i innleveringsskapene rett ved inngangen.
  • Kom helst alene, ikke i grupper. Barn over 6 år er velkommen alene for å låne bøker eller henting av Sommerles premier.

Tilbud som er tilgjengelig:

• Utlån og innlevering.
  • Vi ønsker størst mulig grad av selvbetjening, så husk å ta med lånekortet, eller lånekort i Bibliofil-appen.
  • Lese aviser.
  • Du kan dessverre ikke bruke publikums-PCer. Besøkende kan koble seg til bibliotekets trådløse nettverk (WiFi) via deres egen mobil, nettbrett eller PC en begrenset tid. Vi bruker skjønn i hvert tilfelle.
  • Utskrift får du ved å ta med deg filen på en minnepenn eller ved å sende en e-post med det du vil ha skrevet ut.
  • Dersom du helst ikke vil inn på biblioteket, kan du benytte deg av vårt tilbud Bok-take away. Ta bare kontakt, bestill og vi avtaler henting.

Brukere som ikke følger bibliotekets instruksjoner kan bortvises.