Pepperkakehusene må være spiselige. Det vil si at man bør bare bruke spiselige produkter. Man kan gjerne bruke ferdig pepperkakedeig, men det er ikke lov å bruke “superlim” eller noe slikt.
Man kan bygge og pynte det akkurat slik man vil. Alt er lov, bare fantasien setter grenser, men det må være solid bygget, og tåle å bli flyttet på.
Bygget bør ikke ha en grunnflate større enn ett eller maks to A3 ark. Ta kontakt hvis du vil bygge noe større.

Alle hus må leveres etter avtale, eller i biblioteket fredag 7. desember mellom kl. 12.00 og 18.00

Åpning av byen: Alle er invitert til åpningen av byen lørdag 8. desember klokken 12.00

Avstemming foregår på følgende to måter, og siste sjanse for å avgi stemme er mandag 17. desember klokken 18.00.
• Ved å like bildet av din favoritt på Facebook.
• Ved å avgi stemme på biblioteket. Der ligger det lapper til å skrive navn og/eller nummer på din favoritt, og ved siden av skanken står det en boks som lappene legges i.

Byen skal stå utstilt i biblioteket fra 8. desember til og med 18. desember.

Kåring av publikumsfavoritt skjer tirsdag 18. desember klokken 12.15

Publikumsfavorittene blir premiert med:
1. premie: kr 1500.- 2. premie: kr 1000.- 3. premie: kr 500.-
Premiene er sponset av Sparebank 1 Nord-Norge

Pepperkakebyen skal knuses og spises. Vi vil derfor minne de av dere som ønsker byggverkene eller brett i retur om at dere henter dette innen stengetid onsdag 21. desember.

Følg oss på Facebook

Pepperkakehus