Biblioteket tilbyr våre lånere å bestille bøker via Bok – take away ordning.

Bestill

Du kan bestille bøker ved å sende en e-post til biblioteket@nesna.kommune.no, sende en melding via Facebook / Messenger, via Mine sider eller via appen Bibliofil.

Vi anbefaler å søke i vår katalog for å finne og bestille bøker.
Dersom du ikke vet eksakt hva du vil lese, si hva du liker å lese eller emnet, så skal jeg gjøre mitt beste for å finne noe som kan passe. Det er en del bøker som er utlånt, så jeg ber om forståelse hvis ikke alle ønsker blir oppfylt.

Vent – for beskjed

Når vi mottar din bestilling, undersøker vi om bøkene er inne, og tar kontakt når din bestilling er klar, og avtaler henting.
OBS! KUN LÅNERE SOM TAR KONTAKT OG HAR FÅTT EN AVTALE PÅ FORHÅND FÅR HENTE BØKER.
Hvis boken allerede er reservert til noen andre, settes du på venteliste, så det vil ta lengre tid før du får låne boka. Dette gjelder særlig for populære bøker.

Hent – utenfor av biblioteket

Bøkene blir gjort klar til deg og satt i poser utenfor biblioteket. Hentingen skjer onsdager etter avtale.

Innlevering

Nå kan vi tilby døgnåpen innlevering 365 dager i året! ???? Man kan levere inn bøker eller annet materiale i et innleveringsskapet som står utendørs rett ved bibliotekets hovedinngang.

Smittevern

Følg de generelle smittevernreglene: God håndhygiene, hold trygg avstand og ta hensyn til smittefaren. Du må være frisk for å hente bøker.


Har du ikke lånekort fra før? Du kan registrere deg HER

Bok take away

Translate »