I dag møter vi ofte daglig situasjoner som krever at vi må ordne opp ved hjelp av en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Informasjonen sendes, utveksles og lagres digitalt oftere og oftere. Dette kan være vanskelig for oss alle, så derfor tilbyr kommunens servicetorg og biblioteket nå én-til-én veiledning to tirsdager hver måned mellom klokken 12.00 og 14.00

Dette er et GRATIS lavterskeltilbud, og åpent for alle.

  • Én-til-én veiledning begrenses til 30 minutter per dag.
  • For at vi skal kunne hjelpe deg best mulig, MÅ du bestille tid, og det er fint om du forklarer oss omtrent hva du trenger hjelp til.

Vi kan hjelpe med for eksempel e-post, internettsøk, bibliotekets e-tjenester, finne frem på offentlige nettsider, digital bildebehandling, skriveprogrammer, Facebook, e-bøker, apper og andre enkle oppgaver på nettet.

Ta med egen datamaskin eller nettbrett/smarttelefon når du kommer for å få hjelp. På biblioteket kan vi bruke en av datamaskinene våre dersom det er noe du vil at vi skal vise deg på internett.

NB! Vi kan dessverre ikke hjelpe med skriving av søknader eller utfylling av skjema, nettbankproblemer eller opprydding av private datamaskiner som har virus eller uønsket programvare.

Kom innom for å avtale tid eller kontakt oss på telefon 75 06 70 00 eller send oss en e-post:

Servicetorget Biblioteket
Tirsdag 14. januarTirsdag 28. januar
Tirsdag 11. februar Tirsdag 25. februar
Tirsdag 10. mars Tirsdag 24. mars
Tirsdag 14. april Tirsdag 28. april
Tirsdag 12. mai Tirsdag 26. mai
Tirsdag 9. juni Tirsdag 23. juni

Datakafé

Nesna frivilligsentral arrangerer også Datakafé hver måned med fokus på ulike tema som presenteres av innleide forelesere. Dette tilbudet er åpent for alle, og du trenger ikke avtale tid på forhånd. Frivilligsentralen vil annonsere tidspunkt og tema for hver Datakafé, og har du innspill til tema er du velkommen til å melde ønsket til: mariann.svellingen@nesna.kommune.no

Velkommen til datahjelp og datakafé

Translate »