Stengingen av skolen er utvidet, så derfor holder biblioteket også STENGT inntil videre. Ingen (unntatt lærere som trenger noe til undervisning) kan bruke selvbetjening. Viruset kan visstnok overleve noen dager på en bokoverflate, så INGEN, absolutt ingen (uten unntak) må levere inn bøkene eller annet materiell som er lånt inntil stengetiden er over. Alle bøker skal fornyes, og du får ikke purregebyr.

Det kan hende at vi også må sette innleverte bøker i karantene. Er du ferdig med det du har lånt?  Ikke lån bøkene videre til noen utenfor huset. Du kan samle dem på en plass, kanskje i en pose, hvor ingen kan ta på dem, og behold bøkene inntil vi gir beskjed om innlevering.

Vi elsker boka i papir-format, men i denne situasjonen som vi er i nå – benytt alle de digitale og smittefri tilbudene bibliotekene har. Sjekk nettsiden https://karanteket.no/ eller vår nettside https://nesnabibliotek.no/

Dersom det er noe du lurer på så ta kontakt via e-post biblioteket@nesna.kommune.no eller gjennom Messenger/Facebook. Vi har tatt kontakt med noen brukere som er ikke på sosiale medier. Kjenner du noen som  ikke er på nettet? Vær vennlig og hjelpe oss å dele denne info på avstand eller i telefonen 😊 Hvis vedkommende lurer på noe, så gi oss et hint, og vi kan kontakte hun / han i telefonen. 

Translate »