De nye koronatiltakene fører ikke til store endringer for biblioteket. Vi holder åpent, men onsdagene kan eksterne brukere bare komme inn etter avtale. Dette for å hindre at mange fra ulike kohorter møtes på kryss og tvers.

Vi ber våre brukere å ikke komme inn på skolen / biblioteket i skoletiden uten avtale.

Vi tilbyr våre lånere å bestille bøker via Bok – take away ordning (Bestill – Vent – Hent), eller kom innom enten tirsdag eller torsdag på kveldstiden.

Ta kontakt hvis du lurer på noe.

Takk for at du hjelper oss med å ivareta tryggheten og helsen til våre besøkende, elever og ansatte. Følg smitteverntiltakene: Vask hender og hold avstand, og hold deg hjemme dersom du er syk. Alle som besøker biblioteket må registrere seg ved ankomst.

Smittevernregler for bruk av biblioteket